alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW
TWA Grafisch Design maakt eenvoudige tot uitgebreide websites, voor individuen en kleine ondernemingen.

Uw website op maat, wordt het visitekaartje van uw bedrijf.

BASIS WEBSITE
Een eenvoudige website gemaakt in uw huisstijl met door uw aangeleverde tekst, foto's en afbeeldingen. Voor de eerste drie pagina's berekenen wij € 300, inclusief plaatsen 3 foto's/afbeeldingen per pagina, voor elke extra pagina € 60.

ONTWERP WEBSITE
Het ontwerp van de website wordt in overleg met u gemaakt.

TEKST
In principe levert u de tekst aan, maar indien u dit wilt kunnen wij dat ook voor u doen. De kosten hiervan bedragen € 35 per uur.

LOGO EN HUISSTIJL
TWA kan voor u een (nieuwe) huisstijl ontwikkelen en logo ontwerpen. De prijs hiervan hangt af van uw wensen, vraag vrijblijvend een offerte.

HOSTING
Wij plaatsen de website bij de host van uw keuze, indien u nog geen provider heeft kunnen wij de aanvraag voor uw verzorgen. Kosten zijn afhankelijk van de provider keuze. Ook kunnen wij uw domeinregistratie voor u verzorgen, kosten hiervan zijn afhankelijk van uw wensen.

OVERIG
Wilt u extra's op uw pagina zoals diavoorstellingen, filmpjes, et cetera, dan kunnen wij dat leveren. Vraag vrijblijvend een prijsopgave.

ONDERHOUD
Om uw site up-to-date te houden zal deze onderhouden moeten worden, dit kunt u zelf doen of door ons laten verzorgen. De kosten hiervan bedragen € 35 per uur.